BankID logo Mina sidor
020-25 26 26

RING OSS PÅ

020-252626

Vardagar 08:00-18:00

Utmana din bank med Direkto – Få 500 kr om vi lyckas hitta dig en lägre ränta!

Utmana din bank med Direkto – Få 500 kr om vi lyckas hitta dig en lägre ränta!

Det är idag vanligt att samla befintliga lån och krediter, eller att finansiera större köp som renoveringar och bilköp med medlemslån eller privatlån via sin bank. Nu erbjuder vi på Direkto 500 kr till alla som konkurrensutsätter räntan de fått från sin bank och får en lägre ränta via våra långivare. Erbjudandet gäller mellan den 22:a september och 11:e oktober.

– De flesta vänder sig fortfarande i första hand till sin bank när behovet uppstår trots att det idag finns många olika banker och långivare i Sverige som erbjuder privatlån till riktigt förmånliga räntor, säger Nashmil Razavi, marknadschef på Direkto som är en låneförmedlare som samarbetar med flera olika banker och långivare.

”Det är inget fel att vara lojal mot sin bank om det är en ömsesidig lojalitet”

En lägre ränta kan innebära uppåt tiotusentals kronor mindre i ränteutgifter. Så det kan helt klart finnas en stor besparing i att konkurrensutsätta banken. Men många låter ändå bli – inte sällan då man känner en djup lojalitet mot sin bankman eller bankkvinna.

– En bra bankkontakt är självklart bra att ha och det är inget fel att vara lojal mot sin bank om det är en ömsesidig lojalitet. Om du lyckas få en lägre ränta från en annan långivare borde din bankkontakt jobba för att matcha detta. Kan banken inte det så är det enda rationella att byta långivare. Det finns ingen anledning att betala för höga räntor och det borde även din bankkontakt tycka, säger hon.

Till ansökan

Kommentarsfältet är nu stängd för detta inlägg.

Vill Du Kontakta Oss?

Direkto AB, Org.nr. 556962-9404
Vasagatan 28, 111 20 Stockholm

Map

020-252626

Vardagar 08:00-18:00

info@direkto.se