BankID logo Mina sidor
020-25 26 26

RING OSS PÅ

020-252626

Vardagar 08:00-18:00

Vilken bank erbjuder privatlån med lägsta räntan?

Vilken bank erbjuder privatlån med lägsta räntan?

Vilken bank erbjuder privatlån med lägsta räntan? Det är en fråga som många av våra kunder undrar över. Ikano, Nordnet, Seven day, Santander, Marginalen, Collector och Forex Bank är några av de banker som vi samarbetar med och som erbjuder marknadens lägsta privatlåneräntor. Det är det enkla svaret.

Men – detta betyder tyvärr inte att alla som söker privatlån via oss eller direkt hos dessa banker får deras lägsta ränta per automatik. Bankerna gör alltid en individuell bedömning där informationen som framgår från kreditupplysningen utgör det viktigaste underlaget.

Till ansökan

Man måste jämföra bankerna

Därför är det a och o att man måste jämföra bankerna när man ansöker om privatlån för att få ett privatlån med lägsta möjliga räntan för just DIG. Vi på Direkto menar att det är nästintill omöjligt att själv veta vilken bank man ska vända sig till om man är ute efter ett privatlån med lägsta räntan då det är varje banks stora affärshemlighet hur de gör sin bedömning. Risken är att man vänder sig till flera olika banker där varje bank gör en ny kreditupplysning vilket leder till att man förstör sin egen kreditvärdighet på kuppen när man gör många kreditupplysningar på kort tid. Så för varje ny bank du vänder dig till kommer du med all säkerhet att få sämre och sämre låneerbjudanden och till slut inga erbjudanden alls.

Vi menar att det enda rationella är att man ska vända sig till en låneförmedlare som oss i första hand om man vill ha ett privatlån med den lägsta räntan. Du fyller i vårt enkla ansökningsformulär online. Vi tar en enda kreditupplysning som vi delar med alla våra banker för en minimal påverkan på din kreditvärdighet. Därefter väljer du erbjudandet från den bank som erbjuder bäst ränta. Enkelt, smidigt och helt kostnadsfritt. Enklare kan det inte bli.

Välkommen!

Till ansökan

Kommentarsfältet är nu stängd för detta inlägg.

Vill Du Kontakta Oss?

Direkto AB, Org.nr. 556962-9404
Vasagatan 28, 111 20 Stockholm

Map

020-252626

Vardagar 08:00-18:00

info@direkto.se