BankID logo Mina sidor
020-25 26 26

RING OSS PÅ

020-252626

Vardagar 08:00-18:00

VI ÄR DIREKTO


Livet händer hela tiden. Det kan vara jobbigt, men det är också helt fantastiskt. Framförallt är det oförutsägbart. Ibland dyker det upp oväntade möjligheter och ibland oönskade situationer.
Då känns det tryggt att veta att du kan ta ett lån. När du behöver det. Vi hjälper dig att hitta rätt bland bankernas räntor.

VAD GÖR DIREKTO TILL DEN SCHYSSTA LÅNEFÖRMEDLAREN?

VI VÄRDESÄTTER TRANSPARENS OCH ÄRLIGHET – Vi på Direkto är av den bestämda åsikten att ärlighet varar längst. Om vi exempelvis tycker att du blir erbjuden höga räntor från långivare och banker så kommer vi att tala om det för dig utan att försöka skönmåla sanningen. Vi kommer också att förklara vad anledningen är samt tala om för dig vad du behöver göra för att få lån med bättre villkor. Vi säljer heller aldrig på våra kunder lån med argument som “du kommer att sänka din månadskostnad” utan att samtidigt tala om negativa aspekter som en sänkt månadskostnad kan medföra för dig. För kanske är det så att det nya lånet kan bli dyrare för dig i slutändan för att det exempelvis har en längre återbetalningstid än lånet du redan har idag? Ja, då är detta något du måste få veta om innan så att du kan ta ett smart beslut.Väljer du oss som din låneförmedlare så får du alltid all information du behöver för att kunna ta bästa möjliga beslut för dig och din ekonomi. Vårt varumärke Direkto ska förknippas med ansvarsfull lånerådgivning och personlig approach.

VI RESPEKTERAR SPELREGLERNA – Det finns en hel del regelverk kring hur man får marknadsföra privatlån. Dessa finns till för att skydda dig som låntagare och vi på Direkto är extra måna om att följa dessa.Enligt lag får man till exempel inte marknadsföra en lägsta ränta utan att samtidigt tala om vad räntan maximalt kan bli både nominellt och effektivt. Många låneaktörer låter idag bli att kommunicera ut den maximala effektiva räntan då den kan avskräcka många utan man nöjer sig med att endast tala om den minsta möjliga nominella räntan. Detta tycker inte vi på Direkto är schysst.Enligt lag får vi som låneförmedlare heller inte ta några kreditbeslut åt våra kunder. Om du ansöker om ett lån på 300 000 kr men bara blir beviljad 150 000 kr från två olika banker så måste du välja mellan ett av dessa två. Du kan alltså inte välja båda för att komma upp i de 300 000 kr som du egentligen är ute efter. De banker som erbjudit dig ett lån på 150 000 kr har tagit ett kreditbeslut om att det är det maximala lån som din ekonomi just nu klarar av och detta är något som vi på Direkto respekterar. Om vi skulle tillåta dig att välja båda alternativ så skulle vi gå utanför vårt mandat och på så sätt kunna försätta dig i en trängd ekonomisk situation vilket vi naturligtvis inte vill.Väljer du oss som låneförmedlare så kan du känna dig trygg med att vår tjänst alltid följer konstens alla spelregler till fördel för dig och din ekonomi.

OBEROENDE – Vi rekommenderar alltid det bästa lånealternativet ur kundens perspektiv. Våra Lånerådgivare har inga incitament att rekommendera dig en bank före en annan. Det viktigaste är att du tar det lån som är mest förmånligt för dig.

LÅNGSIKTIGHET – Vi är noga med att försöka nå ut till kunder som vi inte lyckas hitta bra lån till för att ge tips och råd om hur man kan förbättra sin kreditvärdighet och sin ekonomiska situation. Vi skapar gärna en långsiktig relation där vi hjälper dig fram till den punkt då du får det lån som du först var ute efter.

Mer om våra tjänster

Press

Läs våra senaste pressreleaser.
Läs mer

Karriär

Här lägger vi ut alla våra tjänster.
Läs mer

Direkto Bloggen

Här skriver vi om allt möjligt inom lån och ekonomi.
Läs mer

Trygghetsförsäkring

Om du skulle bli arbetslös och inte kan betala för ditt lån.
Läs mer

Vill Du Kontakta Oss?

Direkto AB, Org.nr. 556962-9404
Vasagatan 28, 111 20 Stockholm

Map

020-252626

Vardagar 08:00-18:00

info@direkto.se