BankID logo Mina sidor
020-25 26 26

RING OSS PÅ

020-252626

Vardagar 08:00-18:00

Jämför privatlån från olika banker

Med Direkto kan du jämföra privatlån från en mängd olika banker och kreditgivare och på så sätt få bästa möjliga villkor. Att hitta rätt privatlån genom att sitta i timmar och läsa igenom förslag från olika låneinstitut är både tidskrävande och onödigt. Låt oss hjälpa dig istället!

Till ansökan

Direkto jämför privatlån åt dig

Den stora skillnaden mellan oss och många andra är att vi går igenom respektive erbjudande åt dig och tar fram det som bäst passar dina önskemål och som ger dig bäst ränta. På så sätt slipper du själv gå igenom en lång lista med förslag från olika banker. Det gör att du kommer att spara tid och samtidigt får du bästa möjliga lån.

Att jämföra privatlån på egen hand är sällan en bra idé. Då varje bank måste begära en kreditupplysning riskerar du att din kreditvärdighet försämras. När Direkto jämför lån gör vi bara en enda kreditupplysning och den delar vi med oss av till alla banker som sedan återkommer med sina bästa erbjudanden. Det är möjligt för oss att göra detta genom ett specialavtal med UC.

När vi får svar från bankerna går vi igenom samtliga förslag och väger dem mot varandra baserat på hur din låneansökan ser ut. Därför är det viktigt att du anger alla uppgifter noggrant och korrekt i formuläret.

När vi har tagit fram det förslag som ser ut att passa din ansökan bäst kontaktar vi dig och presenterar det så att du kan välja att tacka ja eller nej till det. Vi hör av oss inom 24 timmar. Ofta får du svar redan samma dag som du skickar in din ansökan.

Lånet betalas sedan snabbt ut till dig. Du väljer själv vad du spenderar pengarna på. Vi kan också hjälpa dig med att lösa andra skulder och på så sätt samla dina lån. Du kan välja att ange detta i din ansökan så anpassar vi lånet därefter.

Till ansökan

Välj rätt återbetalningstid

Återbetalningstiden påverkar räntan när du jämför privatlån eller blancolån som det också heter. Privatlån är ett annuitetslån vilket innebär att du betalar tillbaka samma summa per månad under hela återbetalningstiden. Ibland kan man få en lägre räntesats om man väljer en längre återbetalningstid. Det innebär å andra sidan att du totalt sett kommer att betala mer för ditt privatlån.

Du måste själv överväga vad som är viktigast för dig. En kort återbetalningstid med aningen högre ränta innebär att du snabbare blir av med din skuld. En längre återbetalningstid till en lägre ränta innebär en lägre månadskostnad. Om du känner att du behöver rådgivning för att komma fram till den bästa lösningen för dig kan du kontakta oss för att få prata med en av våra Lånerådgivare.

Till ansökan