BankID logo Mina sidor
020-25 26 26

RING OSS PÅ

020-252626

Vardagar 08:00-18:00

En del av Svensk Fastighetsförmedling
En del av Svensk Fastighetsförmedling

Jämför privatlån

   Jämför banker kostnadsfritt
   Möjlighet till lägre ränta än på egen hand
   Lånealternativen är inte bindande

  Jämför banker kostnadsfritt
  Möjlighet till lägre ränta än på egen hand
  Lånealternativen är inte bindande

Jämföra privatlån?

Räkneexempel: Ett annuitetslån på 150 000 kr med 12 års löptid (144 betalningstillfällen) ger en månadskostnad på 1 425 kr. Totala kostnaden över 12 år blir 205 200 kr. 5,37% nominell årsränta. 5,5% effektiv årsränta. 0 kr i uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta som sätts individuellt av långivarna. Nominell ränta 2,95% - 19,90%.

Börja med att fylla i ansökan
En UC delas med banker & långivare
Följ budgivningen säkert med BankID
Välj det bästa alternativet, signera och få lånet utbetalt

Ett urval av våra långivare

Ikano Bank MedMera Bank | Coop Marginalen Bank Nordnet Forex Bank SevenDay Santander

Jämför banker kostnadsfritt
Möjlighet till lägre ränta än på egen hand
Lånealternativen är inte bindande

Låna pengar? Jämför privatlån först.

Vi hjälper dig hitta rätt bland bankernas räntor.

Ansök online – jämför privatlån hos olika banker

Direkto är ett självklart val när du vill hitta ett privatlån med låg ränta och bra villkor. Med en enkel onlineansökan jämför du lån från flera pålitliga banker och långivare. Du förbinder dig inte till någonting, utan väljer själv om du vill gå vidare med något av de erbjudna lånelöftena.

För att få ett privatlån med optimala villkor är det väldigt viktigt att du jämför erbjudanden från olika låneinstitut innan du skriver under ett skuldebrev. Såväl räntor som lånevillkor kan skilja sig oerhört mycket från en bank till en annan.

Generellt sett brukar nischbanker som specialiserar sig på blancolån ge bättre ränta än storbankerna. (Det är dessa nischbanker vi samarbetar med på Direkto.) Men även bland dessa kan det ofta röra sig om flera procentenheter i ränteskillnader på samma typ av lån. Bankerna går nämligen efter olika kriterier när de gör sina riskkalkyler och räntan sätts alltid individuellt baserat på dina ekonomiska förutsättningar. Därför är det i princip omöjligt att i förväg veta vilken bank du ska vända dig till för att få bäst villkor. När du ansöker om lån via oss på Direkto konkurrerar långivarna om dig som kund. Det innebär att du ofta kan få mer förmånliga erbjudanden än om du kontaktar bankerna själv.

Jämför flera lån med en kreditupplysning

Att du jämför privatlån hos olika banker kan ha en betydande inverkan på din framtida ekonomi. Men det finns en stor nackdel med att jämföra lån på egen hand – kreditupplysningar. Om du själv börjar skicka in ansökningar till höger och vänster kommer varje låneinstitut att ta en egen kreditupplysning på dig. En kreditupplysning ligger kvar hos UC i 12 månader och vid varje ny förfrågan ökar din så kallade UC-risk. Ju högre din UC-risk är, desto mindre chans har du att få ett lån med låg ränta. På Direkto tar vi bara en kreditupplysning, samtidigt som vi ger dig möjlighet att jämföra de bästa låneerbjudandena från en lång rad banker, helt utan avgifter.

Om du jämför privatlån via Direkto sparar du således både tid och pengar, samtidigt som du skonar din kreditvärdighet. Ansök idag – smidigt, säkert och kostnadsfritt!

Vanliga frågor när man ska jämföra lån

Ett lån utan säkerhet är samma sak som privatlån eller blancolån. Du avgör själv vad du spenderar pengarna på.
Vi förmedlar lån mellan 10 000 - 600 000 kr.
Vi förmedlar lån med nominella räntor från 2,95% till 19,90% på lån utan säkerhet. Effektiv ränta är från 3,00% till 21,82%. När du lånar pengar beror räntan på din specifika ekonomiska situation där majoriteten av våra kunder får en effektiv ränta mellan 3,0%-10,4%.

Om ni är två som vill låna pengar tillsammans, dvs med medsökande, så tittar bankerna på er gemensamma ekonomiska situation. Generellt så anser bankerna att två sökande ger banken större säkerhet och därmed blir man ofta erbjuden en något bättre ränta på blancolånet när man är två som söker.

Kontakt:

Direkto är en låneförmedlare som sedan 2012 hjälpt tusentals kunder till bättre lånevillkor.

020-252626

Vardagar 08:00-18:00

info@direkto.se

Direkto AB, Org.nr. 556962-9404
Vasagatan 28, 111 20 Stockholm

Map