BankID logo Mina sidor
020-25 26 26

RING OSS PÅ

020-252626

Vardagar 08:00-18:00

Varför Direkto?

Vill du arbeta på en arbetsplats med hög trivselfaktor och samtidigt förbättra människors privatekonomi?

Då är Direkto rätt arbetsplats för dig. Direkto är en låneförmedlare som sedan 2012 hjälpt låntagare att jämföra räntor och hitta privatlån till bästa möjliga villkor. Detta gör vi genom vår kostnadsfria tjänst online och per telefon där vi också erbjuder lånerådgivning. Vi samarbetar med ledande nischbanker som har förändrat marknaden och sättet man lånar pengar på.

Direkto är ett snabbt växande företag bestående av energiska och professionella medarbetare med höga ambitioner och hög integritet. Vi tvekar inte att ta de extra stegen för att leverera förstklassig service med toppkvalitet. Vårt arbete präglas av transparens både internt och i hur vi bemöter våra kunder. Humor är en annan viktig egenskap som vi gärna ser att våra medarbetare har och delar med sig av.

Vill du bli vår nästa kollega? Titta efter våra lediga tjänster till höger och skicka in en jobbansökan!

Vanliga frågor

Direkto är en låneförmedlare av privatlån i första hand, men vi förmedlar även företagslån och erbjuder kunder låneskydd. Vi har sedan 2012 hjälpt människor att förbättra sin lånesituation. När man lånar pengar till renoveringar, bilköp, refinansieringar etc. bör Direkto vara det första självklara valet. När vi får in en låneansökan delas den med flera långivare vilket maximerar chanserna till att få den lägsta räntan samtidigt som man bevarar en god kreditvärdighet då vi endast tar en kreditupplysning.
Direkto är ett starkt växande företag med lång erfarenhet av låneförmedling. Vi strävar alltid efter att hjälpa våra kunder att hitta bästa möjliga villkor på både nya och befintliga privatlån. Detta gör vi genom att bistå med förstklassig expertis och service utöver den kostnadsfria och smidiga jämförelsetjänsten som vi erbjuder.
På Direkto är integritet, transparens och personlig utveckling grundstenar i företagskulturen. Detta avspeglar sig också i vårt kundbemötande då vi strävar efter att vägleda varje kund till en bättre ekonomi. Vi tar ett stort ansvar mot våra partners, anställda och kunder för att alla parter ska vara nöjda.
Henrik Andersson, senior lånerådgivare sedan 2016: "Det är fantastiskt att veta att ens arbete leder till att privatpersoner får en enklare vardag och en bättre ekonomi. Det är alltid roligt att komma till jobbet eftersom man vet att det kommer att bli kul samtidigt som man får utvecklas som person."
För att ansöka om en ledig tjänst kan man klicka på lediga tjänster högre upp på sidan. Det går även bra att mejla alexander.hagero@direkto.se eller kim.norlen@direkto.se.

Vill Du Kontakta Oss?

Direkto AB, Org.nr. 556962-9404
Vasagatan 28, 111 20 Stockholm

Map

020-252626

Vardagar 08:00-18:00

info@direkto.se