BankID logo Mina sidor
020-25 26 26

RING OSS PÅ

020-252626

Vardagar 08:00-18:00

En del av Svensk Fastighetsförmedling
En del av Svensk Fastighetsförmedling

Samla lån upp till
600.000 kr

   Kostnadsfri tjänst
   Möjlighet till lägre ränta än på egen hand
   Lånealternativen är inte bindande

  Kostnadsfri tjänst
  Möjlighet till lägre ränta än på egen hand
  Lånealternativen är inte bindande

Räkneexempel: Ett annuitetslån på 150 000 kr med 12 års löptid (144 betalningstillfällen) ger en månadskostnad på 1 425 kr. Totala kostnaden över 12 år blir 205 200 kr. 5,37% nominell årsränta. 5,5% effektiv årsränta. 0 kr i uppläggnings- och aviavgift. Rörlig ränta som sätts individuellt av långivarna. Nominell ränta 2,95% - 19,90%.

Börja med att fylla i ansökan
En UC delas med banker & långivare
Följ budgivningen säkert med BankID
Välj det bästa alternativet, signera och få lånet utbetalt

Ett urval av våra långivare

Ikano Bank MedMera Bank | Coop Marginalen Bank Nordnet SevenDay Santander

Samla alla lån och krediter, jämför långivarna

Vill du ha hjälp med att lösa lån med hög ränta eller kanske samla alla dina lån och krediter på ett ställe? Då har du kommit rätt. På Direkto har vi hjälpt tusentals kunder att samla dyra lån och krediter med ett privatlån med lägre ränta. När du ansöker om ett samlingslån via oss jämför du samtidigt en rad ledande banker, så du kan känna dig trygg med att du får så bra lånevillkor som möjligt.

Baserat på din lön och kreditvärdighet kan du samla dina lån och krediter med ett privatlån på upp till 500 000 kr, med en nominell ränta mellan 2,95% och 19,90%. Räntan sätts alltid individuellt där den effektiva räntan för majoriteten av våra kunder landar mellan 3,0% och 10,4%. Lånebeloppet ihop med återbetalningstiden och räntan som du får kommer att avgöra din nya månadskostnad. Om du har en medsökande kan du i regel samla dina lån till bättre villkor. Är ni två som ansöker ökar även chansen att få ett högre belopp beviljat.

"Kolla gärna med din bank vad du får för ränta, men gör även en ansökan hos oss. Välj sen det bästa alternativet. Det kostar ingenting. Det tar bara några minuter - och du kan spara tusentals kronor."

Alexander Hägerö, Försäljningschef

Alexander Hägerö

Vanliga frågor om samlingslån:

De grundkrav som bankerna ställer skiljer sig från bank till bank. Nedan är därför en minsta gemensamma nämnare för vad våra banker har för krav. Många av våra banker har därför hårdare krav än det som anges nedan vad gäller inkomst exempelvis. Så ju bättre ekonomisk situation du har desto fler banker kan vi skicka din ansökan till. Har man betalningsanmärkningar begränsar det också antalet banker vi kan titta med.

Du ska
- vara minst 20 år gammal
- ha en årsinkomst på minst 100 000
- ha en anställning (fast, prov, extra, tim, annan form)
- eller vara förtidspensionär/pensionär
- ha betalat av lånet innan du blir 79 år
- vara skuldfri från kronofogdemyndigheten i minst 6 månader
- inte ha fått en betalningsanmärkning de senaste 6 månaderna
Nej det ska du inte göra. Men däremot ska du bocka för alternativet att du vill samla lån och ange för vilket belopp du vill samla lån. Beroende på vilken långivare du sen väljer att gå vidare med är processen olika. Vissa kommer att vilja lösa dina tidigare lån och krediter själva med samlingslånet. Andra banker vi samarbetar med kommer att sätta in pengarna på ditt konto och det är då upp till dig att betala tillbaka de lån och krediter du vill bli av med.
Ja, men en betalningsanmärkning försvårar möjligheten att få ett samlingslån beviljat då det begränsar antalet banker/långivare som vi kan vända oss till med din ansökan. Du kan max bli beviljad ett belopp på 250 000 kr när du har en betalningsanmärkning. Du måste uppfylla de samlade grundkraven vi har för att få ett lån beviljat. I tillägg till detta så finns det nedan krav:

- Betalningsanmärkningarna måste vara minst 6 månader gamla enligt UC
- Du får inte ha en skuld hos Kronofogden
- Du får ha max 10 betalningsanmärkningar till ett belopp om max 50 000 kr

Henrik Andersson

Henrik Andersson,
Senior Lånerådgivare

  Kontakt:

  Direkto är en låneförmedlare som sedan 2012 hjälpt tusentals kunder till bättre lånevillkor.

  020-252626

  Vardagar 08:00-18:00

  info@direkto.se

  Direkto AB, Org.nr. 556962-9404
  Vasagatan 28, 111 20 Stockholm

  Map